0
Evropske lige

Foto: Youtube screenshot

OGLASIO SE SINIŠA MIHAJLOVIĆ! Trener Bolonje objasnio zašto nije hteo da bude selektor Srbije!

Objavljeno: 12.01.21 u 09:40

Trener Bolonje Siniša Mihajlović otkrio je da je imao ponudu da bude selektor reprezentacije Srbije, ali da nije hteo da preuzme funkciju zato što je tada već imao posao.

On je u intervjuu za ‘Sportski žurnal’ istakao da su ga prvog kontaktirali da bude na klupi ‘Orlova’.

Miha je naglasio da bi mu bilo drago da se vrati i da radi u Srbiji, ali da u tom momentu nije bio spreman da radi dva posla.

– Tačno je da su me čelnici FSS kontaktirali u decembru, da sam bio prvi trener s kojim su razgovarali o preuzimanju selektorske funkcije. Bilo bi drago da se vratim, voleo bih da ponovo sarađujem sa sjajnim igračima kakve imamo i radim u Srbiji, međutim, nisam bio spreman da istovremeno obavljam dva posla. Rekao sam im da bi bilo neozbiljno da sedim na dve stolice i zbog toga sam se zahvalio na ponudi – rekao je Mihajlović.

Srbija dva i po meseca pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo nema selektora, a kao glavni kandidat i dalje se pominje Dragan Stojković Piksi.

Bivši trener Partizana, Savo Milošević, u jednom trenutku je bio najbliži klupi naše reprezentacije, ali do ozvaničenja saradnje ipak nije došlo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter