0
Ostali sportovi

NI SNEG IH NIJE ZAUSTAVIO: Trenira se i po ‘haotičnim’ uslovima! (VIDEO)

Objavljeno: 12.01.21 u 20:03

Posle praznične pauze sa treninzima su počele i srpske softbolašice i softbolaši.

Vojvođani rade u Novom Sadu u teretanama, a danas su iznenađenje priredile članice beogradskog kluba “Svet sporta škorpions”. Trener ovog kluba Jelena Cvetković svoje izabranice izvela je na trening po snegu. Bilo je zabavno videti ih na terenu u Ripnju. Radilo se na udarcima palicom i trčanju.

Iza nas je neobična godina. U novu smo ušle sa osmesima i verujemo da će se sport vratiti u normalu. Puno takmičenja u svetu je odloženo, ne samo u našem sportu. Mi smo pre početka pandemije, odigrali turnir u Sloveniji u februaru i učestvovali na Balkanijadi u Sofiji u martu. I to je bilo to od međunarodnih takmičenja. Alio smo zahvaljujući našoj dobroj organizaciji, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta i grada Beograda, organizovali puno turnira i kampova u Srbiji. Verujem da će od maja već i publika moći na stadione. Ove godine za nas je najvažnije takmičenje seniorsko Evropsko prvenstvo, koje će se održati u junu u italijanskom Kolekiju, u oblasti Parme. Takođe i ulaganja u mlade i početnike’ – istakla je Jelena Cvetković, licencirani trener softbola i predsednica Softbol saveza Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter