0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/Twitter/@SoyCalcio_

HAOS U ITALIJI ZBOG CRVENOG FERARIJA: Radnik u perionici fudbaleru slupao zver od 300 hiljada evra, njegova reakcija iznenadile sve

Objavljeno: 12.01.21 u 16:55

Nesvakidašnji incident u perionici automobila u Đenovi koštao je golmana skupocenog Ferarija.

Nekadašnji golman Lacija Federiko Marketi je ostao bez skupocenog automobila i to ne svojom krivicom, pošto ga je slupao radnik u autoperionici.

Italijanski mediji pišu da je golman Đenove odlučio da opere svoj automobil dok je trenirao tokom sunčanog dana u Liguriji. Na nesreću Marketija, radnik autopraonice nije uspeo da ‘ukroti’ Ferari, koji mu je čuvar mreže poverio. On se zakucao u najmanje pet parkiranih automobila i ogradu, te ga potpuno uništio.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Pojedini modeli ovog Ferarijevog modela 812 Superfast idu i do preko 700 hiljada evra, mada je ovaj nešto povoljniji, košta tek oko 300 hiljada evra.

Incident se dogodio u ponedeljak ujutro, iako su mnogi u Italiji pomislili da je saobraćajnu nesreću napravio 37-godišnji čuvar mreže, ubrzo se ispostavilo da to nije tačno.

Iako bi mnogi proključali od besa zbog ovakve stvari, Marketi je sačuvao pribranost i pokazao da mu je ljudski život važniji od materijalnih stvari.

– Jako mi je žao što se to dogodilo. Hvala bogu, niko nije povređen i to je ono što je najvažnije. Verujem da su neke druge stvari važnije u životu, napisao je on na Instagramu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Federico Marchetti (@officialmarchetti)

Iskusni Marketi je karijeru počeo u Torinu, odakle je išao na čak četiri pozajmice, a zatim se selio i u brojne druge italijanske timove. Između ostalog je nosio dres Kaljarija, Lacija i Đenove, a najbolje partije u karijeri beležio je kao golman rimskog tima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter