0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDAŠI SU OVO DUGO ČEKALI: Stanković doneo dobre vesti o statusu Kataija, evo kada će se priključiti saigračima

Objavljeno: 11.01.21 u 23:58

Zabrinula je navijače Crvene zvezde informacija da Aleksandar Katai neće putovati sa ostatkom ekipe na prvi deo priprema na Kipar, a kako je obrazloženo, njemu je dato vreme da zaleči bolest zbog koje je nije bio u timu u finišu polusezone.

Onda su krenlu spekulacije oko toga da li će biti spreman za početak prolećnog dela i kada će se priključiti saigralima, ali je Dejan Stanković sada otklonio svaku dilemu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Strateg crveno-belih je poručio da će Zvezdina desetka putovati u Tursku 20. januara na drugi deo priprema.

Sale će propustiti prvi deo priprema, ali će ići u Tursku. Polako, dosta puta sam podvukao da je zdravlje na prvom mestu. Nisam želeo da reskiram, nego da se momci vraćaju polako, da ne rizikuju povred,- izjavio je Stanković u razgovoru za televiziju ‘Arena sport‘.

FOTO: FK Crvena zvezda

Koliki je značaj Aleksandra Kataija za samu igru i taktički pristup Crvene zvezde i Stankovićevog stručnog štaba mladi trener objasnio je u samo nekoliko rečenica.

– Mnogo je promenio fizionomiju Zvezdine igre. Gledao sam ga u prvom mandatu u Zvezdi i mislim da je ovo jedan drugi Katai. On je pravi lider, imamo sjajnu komunikaciju, ima ogromno poverenje celog stručnog štaba, ali i saigrača. On je lider u funkciji tima. Videlo se da nam je falio, ali imamo tako dobru grupu da možemo i bez njega. A jedva ga čekamo nazad, samo da se oporavi, poručio je Stanković.

Inače, Katai se u Crvenu zvezdu vratio sredinom jula, a ove sezone je odigrao 19 utakmica i postigao 10 golova uz pet asistencija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter