0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODRADILA PRVI TRENING U PAFOSU: Izabranici Dejana Stankovića po prijatnom vremenu vežbali na Kipru (FOTO)

Objavljeno: 11.01.21 u 20:05

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi trening na Kipru pod komandom Dejana Stankovića i sneg iz Beograda zamenili prijatnim vremenom u Pafosu.

Istrčali su crveno-beli od 18 časova na njima dobro poznat teren. Uobičajna je to baza za fudbalere Zvezde, pa im nije trebalo mnogo vremena da se priviknu na teren. Trening je trajao sat i po vremena, a počelo je uobičajnom aktivacijom od dvadesetak minuta koja je u ovoj fazi priprema izuzetno bitna.
Posle toga se prešlo na vežbe sa preponama, a potom je stručni štab postavio i ‘manekene’ na teren, gde se uvežbala ‘pas’ igra i prijem lopte. Igralo se i na skraćenom terenu gde su igrači bili podeljene u tri ekipe. Mnogo konstruktivnih saveta Dejana Stankovića usmerenih ka fudbalerima je obeležio ovaj deo treninga, a potom su igrači i istrčavali duž celog terena čime je i završen prvi dan u Pafosu.
Imali su priliku Bakajoko, Odada i Stanković da osete kako je to trenirati po prvi put na pripremama sa Crvenom zvezdom, a imali su konstantnu podršku od saigračima koji su aplauzima nagrađivali svaki dobar potez novajlija crveno-belih.
Fudbaleri šampiona Srbije su trenirali sa novim loptama koje će koristiti i u Superligi Srbije, što će im svakako značiti da se što pre priviknu na njih.
Zvezda je prvi trening odradila na temperaturi od 16 stepeni i očekuje se da i narednih dana bude tako, što će dosta pogodovati izabranicima Dejana Stankovića da se što bolje pripreme.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter