0
Fudbal

SOCCER TIKET DANA: Španci su danas prva i prava opcija!

Objavljeno: 11.01.21 u 10:27

Ponuda nije toliko bogata kao za vikend, ali  mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

Ponedeljak 19.00 Elče – Hetafe

Elče se nije branio u Bilbau, ali mu je nedostajala završnica da se dokopa bar boda. I sada će imati dosta problema u napadu jer Hetafeu gori pod nogama i ne sme da izgubi pošto je u baš nezavidnoj situaciji. Nisu navikli da budu par mesta iznad zone koja vodi u niži rang. I oni su  jalovi i postigli su gol manje od Elčea, a odigrali su meč više?! Utakmica nosi veliki ulog, a uigranost je prednost gostiju.

Predlog: X2&2+ (2.05)

20.45 Specija – Sampdorija

Specija igra slabo na svom terenu (0-3-5) i ukoliko se ne poprave, teško će izbeći ispadanje. Jednostavno, ne mogu očekivati da im opstanak donesu dobri rezultati u gostima, a očigledno da im i na tom frontu sve slabije ide. Sampdorija je uspešno rešavala i teža gostovanja od ovog. U Veroni, Bergamu i Firenci, ali nisu ekipa kojoj se sme mnogo verovati. Ipak, sada moramo napraviti izuzetak, a izuzetno dobra kvota je najviše uticala da donesemo ovu odluku.

Predlog: Ki2 (2.50)

20.45 Seltik – Hibernijan

Posle devet uzastopnih titular, Seltik je sebi dozvolio luksuz da sa nekoliko promašenih investicija upadne u mašinu Rendžersa i prosto je samleven. U redu je da izgubi krunu, ali i sa tri utakmice manje nije konkurentan jer ima 19 bodova minusa. Ko zna sa kakvim će žarom igrati do kraja sezone. Hibs je dobro igrao, ali su izgubili tri poslednje utakmice bez postignutog gola! Nisbet (10 pogodaka) može da stvori probleme.

Predlog: I1+&II2+ (2.40)

21.00 Ueska – Betis

Posle Barselone, tim Ueske ponovo igra na svom stadionu, ali sa većim ambicijama ulazi u duel protiv Betisa. Nadaju se drugoj pobedi posle trijumfa nad Alavesom. Betis je pobedio samo Kadiz na poslednjim mečevima i doživeo je čak devet poraza, uz samo dva remija. I pored toga, ima ambiciju da na ovom gostovanju osvoji tri boda i dođe do četvrte pobede u gostima. Još nema remi na strani.

Predlog: II2+ (2.25)

UKUPNA KVOTA 27.67 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ
BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter