0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

SADA JE SVE GOTOVO: Marko Dmitrović ima novi klub, jedan od najvećih u Primeri!

Objavljeno: 11.01.21 u 23:18

Povremeni reprezentativni golman Srbije će uskoro promeniti sredinu.

Dugo se vagalo oko toga gde će nekadašnji golman Crvene zvezde nastaviti karijeru, a sada je sve jasno, pošto je Marko Dmitrović potpisao predugovor sa španskim velikanom Seviljom.

Lokalni list iz Andaluzije ‘Estadio Deportivo‘ inače blizak osvajaču Lige Evrope je objavio da se čuvar mreže Eibara pismeno obavezao da od leta, kada mu istekne ugovor u Baskiji, pređe u redove jednog od najboljih španskih klubova i to kao slobodan igrač. On na to ima pravo pošto mu je do isteka aktuelnog ugovora ostalo još šest meseci, a nema nameru da ostaje.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ovaj 28-godišnji srpski čuvar mreže je za Eibar branio od leta 2017. godine i postao jedan od najboljih golmana u Primeri, a sportski direktor Sevilje Monći je posle nekoliko pokušaja koji se nisu završili kako je želeo, konačno uspeo da ga dovede.

Za mesto u timu sledeće sezone on će se boriti protiv Bona, dok će drugi golman Tomaš Vačlik napustiti klub na leto.

Pre Eibara, Marko Dmitrović je branio za Crvenu zvezdu, mađarski Ujpešt, engleski Čarlton i španski Alkorkon, a za reprezentaciju Srbije je zabeležio 16 nastupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter