0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODLAZAK SA ‘MARAKANE’! Zvezda sporazumno raskinula ugovor sa ofanzivcem!

Objavljeno: 11.01.21 u 18:05

Fudbalski klub Crvena zvezda i dosadašnji prvotimac kluba Veljko Simić sporazumno su raskinuli ugovor.

Crvena zvezda i Veljko Simić su posle obavljenih razgovora došli do zajedničkog rešenja, a to je u ovom trenutku sporazumni raskid ugovora. Krilni napadač će u narednim danima potražiti novu sredinu za dokazivanje.

Crveno-beli su se oprostili od doskorašnjeg igrača.

Po povratku u Crvenu zvezdu Simić se uvek maksimalno zalagao i prikazivao veliku brobu na terenu, bio je na raspolaganju, kako bivšem treneru Vladanu Milojeviću, tako i trenutnom šefu stručnog štaba Dejana Stankoviću. Crvena zvezda izražava zadovoljstvo što je Zvezdino dete imalo priliku ponovo da obuče crveno-beli dres i u utakmica u kojima je beležio nastupe ostavljao srce na terenu.

Veljko Simić je u crveno-belom dresu odigrao 62 utakmice i postigao 15 golova, uz osvojene dve titule nacionalnog prvenstva. Jednu od najboljih partija prikazao je u kup utakmici protiv Trepče, kada se čak 4 puta upisao u listu strelaca. Krilni napadač se na taj način našao u društvu legendi Crvene zvezde kao što su Kosta Tomašević, Bora Kostić i Dule Savić, kojima je ovo takođe pošlo za rukom.

Fudbalski klub Crvena zvezda se zahvaljuje Veljku Simiću na svemu što je učinio za naš klub i želi mu puno sreće u nastavku karijere – navodi se na sajtu šampiona Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter