0
Domaći fudbal

FOTO: FK TSC

MILAN ĐOKIĆ ZA HOTSPORT: ‘Presrećan sam što ću ponovo nositi dres TSC-a, imam posebne emocije prema klubu’

Objavljeno: 11.01.21 u 16:15

Napadač Milan Đokić od danas je novi član Fudbalskog kluba TSC, u koji stiže kao prvo pojačenje u zimskom prelaznom roku.

Po dolasku u ekipu iz Bačke Topole, Đokić je dao izjavu za naš portal.

– Srce mi je puno! Presrećan sam što ću ponovo nositi ovaj dres! Imam posebne emocije prema ovom klubu, ovde sam počeo da igram seniorski fudbal, zahvalan sam svima, ekipi što su me lepo primili, bukvalno je skup sjajnih momaka pre svega, a i igrača. Da se zahvalim, počev od ekonoma, preko fizioterapeuta, trenera, šefa stručnog štaba, direktora do predsednika na ukazanom poverenju! Uvek ću dati maksimum na svakoj utakmici, jer je ovo veoma veliki klub, a ja imam posebne emocije prema njemu! – rekao je 23-godišnji Đokić, a potom dodao:

Sa Zlatiborom mi je istekao ugovor, nisam hteo da produžim, a u TSC-u su isti ljudi još kad sam bio pre pet godina, naravno i sef Krstajić sa svojim pomoćnicima su odlučili da dođem ovde. Zvao me je novi sportski direktor Mirko Jovanović i obavestio me, a ja sam odmah bez razmišljanja prihvatio – zaključio je novi napadač TSC-a.

Đokić dolazi iz Zlatibora, ali je za njega TSC poznata sredina, pošto je u Bačkoj Topoli igrao pre
pet godina, kada se TSC još takmičio u trećoj ligi.

Novi sporstki direktor Mirko Jovanović istakao je da je na Đokiću da se izbori za što bolju
poziciju u timu i da je jako važno da pojača konkurenciju u napadačkoj liniji TSC.

– Đokić je igrač koji ume da postigne gol, u prethodnoj polusezoni dao je tri gola, a u prošloj sezoni sedam. Ovde će imati šansu da napreduje – rekao je Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter