0
ATP

FOTO: Twitter

HUMANITARNA AKCIJA ZAPALILA INTERNET: Na prodaju Maraševa jakna iz ‘Južnog vetra’ – odmah se oglasila Jovićeva supruga, ali i Novak Đoković!

Objavljeno: 11.01.21 u 22:49

Fenomenalan gest.

Nakon što je Bogdan Bogdanović kupio Ladu iz ‘Južnoj vetra’ za 10 hiljada dolara, producenti ovog hit filma su pokrenuli novu humanitarnu aukciju.

Sada je na aukciji jakna Petra Maraša, lika koji tumači Miloš Biković, a za kupovinu iste, SofijaMilošević, supruga Luke Jovića i Novak Đoković su ponudili po dve hiljade evra.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

– Krećemo sa licitacijom. Dajem 2.000 evra za jaknu. Bolje mi stoji nego Milošu, u šaljivom tonu je poručio Đoković.

Ipak, nije se dugo čekalo na Sofijin odgovor, koja je teniseru u šaljivom tonu poručila da neće odustati:

– Ili Luki, napisala ona i označila Đokovića.

FOTO: Screenshot

Sav prikupljen novac ovog puta biće doniran Anđeli Dimitrijević, a Sofija i Novak su višestruko premašili početnu cifru od 300 evra.

– Budi u gasu pre svih! Sjajna prilika da osetiš drugi deo filma na svojoj koži i učiniš dobro delo. Licitiraj i osvoji Maraševu jaknu koju će svi ostali gledati u filmu Juzni Vetar 2:Ubrzanje, a ti grmeti u njoj na premijeri! Sav prikupljen novac ovog puta biće doniran Anđeli Dimitrijević, navodi se na zvaničnoj stranici filma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Južni Vetar (@juznivetarfilm)


Inače, Anđeli je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija, a svi koji žele mogu pomoći lečenje i slanjem humanitarne SMS poruke sa sadržinom 347 na broj 3030.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter