0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

DENVER UBEDLJIV U ‘MEDISON SKVER GARDENU’: Jokić predvodio Nagetse do nove pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 11.01.21 u 09:15

Drugi trijumf ekipe iz Kolorada za 24h.

U noći između nedelja i ponedeljka, Njujork Niksi su bili ugostili Denver Nagetse. Gostujuća ekipa je bila znatno bolja i upisala trijumf ubedljivim rezultatom 89:114.

Ekipa iz ‘Medison Skver Gardena’ nije imala ozbiljnije šanse protiv raspoloženih Nagetsa. Denver je prednost stekao na samom startu meča, a onda je postepeno održavao. Domaći tim je bio bolji samo u trećoj deonici igre.

PROČITAJTE JOŠ: BIVŠI TRENER CRVENE ZVEZDE IMA NOVI ANGAŽMAN: Preuzeo klub iz Crne Gore!

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je, kao po običaju, Nikola Jokić. Centar reprezentacije Srbije je ostvario učinak od 22 poena, 10 uhvaćenih lopti i pet asistencija. Pratio ga je, već drugu utakmicu u nizu raspoloženi Geri Heris sa 14 poena, tri skoka i jednim uspešnim dodavanjem.

U ekipi Njujorka istakao se Džulijus Rendl. Krilni centar je utakmicu završio sa 29 postignutih poena, a na to je dodao učinak od 10 uhvaćenih lopti i pet asistencija. Pejton je dodao 12 poena, tri skoka i pet uspešnih dodavanja.

https://youtu.be/h1Qc6-WdCwY

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter