0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

NOVI PREOKRET: Poznata je sudbina Aleksandra Prijovića, njegova odluka će iznenaditi mnoge

Objavljeno: 11.01.21 u 21:40

Napadač je odlučio gde če igrati u narednom periodu.

I to će biti njegov matični Al Itihad, barem u narednih šest meseci.

Arapski mediji tvrde da je Al Itihad odlučio da zadrži srpskog golgetera, samo nekoliko sedmica pošto se pojavila ideja da ode kako bi se klub rešio njegove plate koja iznosi pet miliona evra na godišnjem nivou.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tada je i dalje postojala nedoumica, da li će klub pokušati da podeli troškove s nekim i pošalje ga na pozajmicu ili će po ko zna koji put pokušati da raskine ugovor s njim.

Ipak, sada su se okolnosti promenile. Srpski napadač je počeo sjajno da igra i postiže golove.

Prijović je postigao četiri gola u poslednjih sedam utakmica, odveo Al Itihad u finale arapskog kupa, a ekipa je takođe četrnaest utakmica bez poraza. Al Itihad se takođe popeo i na četvrto mesto tabele tamošnjeg prvenstva i zaostaje samo četiri boda za vodećim Al Hilalom.

Zbog toga su u klubu odlučili da je najpametniji potez u ovom momentu da ga zadrže i tokom narednih šest meseci, a onda će ponovo dve strane sesti za sto i razmotriti koje su opcije najbolje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter