1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRVI TRENING ZVEZDE U NOVOJ GODINI: Izabranici Dejana Stankovića vredno radili pred put na Kipar (FOTO)

Objavljeno: 10.01.21 u 14:40

Izabranici Dejana Stankovića posle testiranja, danas od 11 časova posle prozivke, odradili su i prvi trening u 2021. godini pred put na Kipar, gde će boraviti do 18. januara i odraditi prvi deo ovogodišnjih zimskih priprema.

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se posle zimske pauze na stadion ‘Rajko Mitić’ gde su posle okupljanja i obraćanja uprave kluba izašli na teren i odradili prvi trening u ovoj godini. Crveno-beli imali su nešto teže uslove za rad, budući da je sneg napadao tokom noći, međutim to izabranicima Dejana Stankovića neće predstavljati problem, znajući da već sutra putuju na Kipar.

Sjajna atmosfera vladala je na prvom treningu, a na licima igrača moglo se videti da im je fudbal i više nego nedostajao. Osim igrača koji su u prvom delu sezone ostvarivali sjajne rezultate, na pomoćnom terenu našeg kluba mogla su se uočiti i nova lica. Prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku Aksel Bakajoko odradio je prvi trening u crveno-belom dresu, kao i biseri Omladinske škole Nikola Stanković i Ričard Odada. Ljubimac navijača i povratnik u crveno-beli dres Slavoljub Srnić takođe je danas radio pod komandom Dejana Stankovića.

Trening je otpočeo uobičajenim zagrevanjem, a potom su prvotimci crveno-belih prešli na rad sa loptom koji im je svakako najviše nedostajao. Posle nešto više od sat vremena crveno-beli uputili su se ka svlačionici, na zaslužen odmor, budući da će u popodnevnim časovima odraditi i drugi trening u ovoj godini.

0
0

1 Komentara

  1. Kad vidim kojekakve naslove bombastične po medijima, koga zvezda dovodi, setim se da ona samo nameštene utakmice može da igra, a da im je trener na nivou niželigaškog trenera, uskoro će da puca po šavovima i da leti iz Zvezde, sve te bisere Partizan redom šije, a Terzonjarka Željko Pantić ubija u pojam.i njega i slične njemu. Ugasite taj klub sa Marakane i ne brukajte više fudbalsku Srbiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter