2
Fudbal

NEOČEKIVANO OTKRIĆE: Mihajlović pristao da preuzme Srbiju, a onda je sve palo u vodu – ‘Piksi neće da se odrekne miliona!’

Objavljeno: 10.01.21 u 16:56

Već mesec dana klupa fudbalske reprezentacije Srbije je prazna.

I dalje nije poznato ko će naslediti Ljubišu Tumbakovića, iako su glavni kandidati Dragan Stojković Piksi, Vladan Milojević i Savo Milošević…

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

O novom selektoru orlova govorio je i Milovan Đorić, koji je otkrio da je u igri za selektora bio i trener Bolonje Siniša Mihajlović.

– Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom ‘udaru’ je bio i Siniša Mihajlović. Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića… On je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli to da prihvate taj uslov, rekao je Đorić u emsiji na ‘Maksbet radiju‘, a prenosi ‘Kurir’.

Đorić tvrdi da je trenutno Savo Milošević najbliži klupi reprezentacije.

Jedno od rešenja je uvek bio i Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu. Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike. Ili bilo ko drugi da dođe u reprezentaciju. Sad nema nekih drugih rešenja, dodao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

2 Komentara

  1. Čuj tebi se ne dopada Ćurčić,pa valjda je normalno i uobičajeno da selektor sebi bira pomoćnika….ajde bre ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter