0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Subota je rezervisana za Nemce i Franzuce, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 09.01.21 u 12:35

U subotu su na repertoaru Nemačka Bundesliga i Francuska Liga 1, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko zanimljivih kombinacija za vas!

15.30 Union – Volfzburg

Union je na mestu koje vodi u Ligu šampiona jer lako rešavaju mečeve koji bi trebalo da budu neizvesni. Doživeli su samo dva poraza i ukoliko nastave u ovom ritmu, realno je da se bodre za Ligu Evrope. Volfzburg retko gubi jer ako ima bod u džepu, ume da ga sačuva. Dobro dozirana ekipa sa ubojitim Veghorstom, koji je garancija za golove, ali nije jedina opasnost za simpatični tim iz Berlina.

Predlog: I1-3&II1-3 (2.05)

15.30 Šalke – Hofenhajm

Šalke neumoljivo tone i sa najnovijim trenerom Švajcarcem Grosom. Debitovao je u porazu od Herte, a sada prvi put izvodi tim na Feltins areni. Imaju psihološku blokadu jer nisu pobedili na 30 utakmica! U nešto boljem položaju je Hofenhajm, ali ni on nije stabilizovao formu koja ga je krasila na početku sezone. Ipak, ume da pobedi, što je veoma važno pred utakamicu u kojoj „rudari” moraju sve karte da bace u napad, a to je šansa Henesovog tima.

Predlog: X2&2-6 (1.53)

15.30 Majnc – Ajntraht F.

U Majnc su se vratili generalni menadžer Hajdel i bivši trener Šmit, sada u ulozi sportskog direktora. Koliko će to pomoći ekipi, zaista je nezahvalno prognozirati, ali je jasno da su pred tim klubom meseci puni neizvesnosti. Ajntraht je uspeo da poveže dve pobede i smeši mu se treća. Pre svega, zbog solidnog napada jer u odbranu se ne mogu pouzdati. Pritisak koji imaju domaći igrači lako mogu da iskoriste.

Predlog: GG&I1-2 (2.35)

18.30 Lajpcig – Borusija D.

Derbi kola u kome Dortmund ne sme da izgubi inače neće imati priliku da do kraja prestigne „bikove”. Svi ponovo očekuju Halandove golove jer bez njega „milioneri” deluju jalovo i pogubljeno. Problem Lajpciga je što i te kako ume da  negativno iznenadi kao domaćin. Nije pobedio osrednji Keln, ali valjda su momci u žuto-crnim dresovima posebna inspiracija. Sudar dva mlada trenera od kojih domaći Nagelsman ima neuporedivo više iskustva.

Predlog: GG&I2+ (3.00)

21.00 Dižon – Olimpik Marselj    

Olimpik ima dva vezana poraza u gostima (Ren, Anže) i sada mora da se iskupi u Dižonu. Objektivno gledano, lakše gostovanje od ovog nemaju, s obzirom da domaćin nema pobedu i da su im četiri remija najbolji rezultati. Treba očekivati borbene Burgonjce, jer njima ništa drugo i ne ostaje protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. Da li će to doneti korist Linaresu kao prošli put (0:0), ili će biti kao na prethodnim utakmicama (0-0-4), ostaje nam da vidimo.

Predlog: Ki2 (2.00)

21.00 Monako – Anže        

Čekaju se pojačanja u Monaku, a može se desiti da od njih ne bude ništa. Mislimo da Ribolovljevu trenutno nije do kupovine iako je očigledno da će se Kovač sa ovim timom dobro namučiti da ostvari plasman u Evropu. Anže ima lepu seriju bez poraza u gostima i oni se sigurno neće uplašiti, a nemaju ni razlog. Igraju dobro, nisu ugroženi, pa zato potpuno rasterećeno mogu pristupiti ovoj utakmici. Mataco se vraća domaćinu, Fabregas je povređen.

Predlog: 1X&GG (2.05)

UKUPNA KVOTA 90.66 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote i granice su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter