0
Dejvis kup

FOTO: Twitter/printscreen

OGLASIO SE KRAJINOVIĆ: ‘Nisam razumeo Zimonjićevu reakciju?!’

Objavljeno: 09.01.21 u 16:55

Mnogo se prašine diglo nakon što je Nenad Zimonjić smenjen sa mesta selektora teniske reprezentacije Srbije, a evo šta na to kaže Filip Krajinović.

Kako Filip kaže, to je sve bio dogovor između reprezentativaca, koji su smatrali da je tako najbolje.

‘Svi mi igrači smo hteli isto, ali nikome ništa loše nismo hteli. Jednostavno, kao tim smo se složili da je to najbolje za nas, nema tu nikakve svađe i nema tu ništa lično.’ – rekao je i dodao.

‘Nisam najbolje razumeo Zimonjićevu reakciju, ali pomogao nam je i kao selektor i kao prijatelj i žao mi je što se tako završilo. Ništa tu nije bilo lično, pozvali smo ga i rekli mu istinu. Jesmo malo zakasnili, ali smo sve uradili kako treba da bude.’ – a za sam kraj osvrnuo se i na novog selektora.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Veoma sam srećan što će Viktor biti selektor. Za to smo svi glasali i siguran sam da ćemo imati odlične rezultate. Viktor je veoma vredan, voli reprezentaciju i očekujem da će se kao selektor pokazati kao jako dobar!’ – zaključio je Krajinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter