0
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

FK PROLETER PRIPREME NASTAVLJA U ANTALIJI: U Turskoj će odigrati šest pripremnih utakmica sa zahtevnim protivnicima!

Objavljeno: 09.01.21 u 12:20

FK Proleter u novu polusezonu ulazi sa ambicijama da se bori za Evropu. Prvi deo sezone završili su na odličnom 6. mestu sa 32 osvojena boda.

Sportski direktor Amir Bislimi izjavio je za HotSport da je savez obezbedio testiranje na COVID – 19 igrača 13.01 pred polazak u Antaliju. FK Proleter će u Turskoj odigrati šest utakmica, četiri utakmice će biti ozbiljne utakmice sa kvalitetnim protivnicima, dok će ostale dve biti za igrače sa manjom minutažom.

Bislimi se osvrnuo i na odlaske i dolaske iz kluba.

Ekipu je pojačao Tomović iz Brodarca, dok je još potraga za špicom. Dve opcije su u igri, jedan igrač iz domaćeg prvenstva i momak iz inostranstva koji ima papire Republike Srbije.

Ekipu su napustili Nikola Milošević, Miketić, a Papović će ići na pozajmicu. Što se ponuda tiče, stiglo je par ponuda na adresu FK Proletera. Obe su iz inostranstva, a to su ponude za Babića i Mirosavljeva – izjavio je Bislimi i nastavio:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Bićemo u hotelu Fame residence Lara, sa nama su tu još Spartak, Napredak i Surdulica. A u avionu putujemo sa Partizanom, Spartakom i Surdulicom – zaključio je Bislimi.

Doktor Danijel  Župić je izjavio da će igrači imate razne testove i da će se pratiti njihova forma.

Fudbaleri Proletera su odradili medicinski pregled u pokrajinskom zavodu, posebo se pažnja obratila na igrače koji su preležali koronu. Potom su odrađeni terenski testovi, čiji se rezultati još čekaju. Cilj je da vide u kakvoj su formi igrači. U Antaliji će biti treninzi, utakmice i blic testiranja, da se uvidi njihova forma nakon određenog perioda. Velika količina igrača je preležala korona virus, pa se očekuje da ih ova bolest  zaobiđe na pripremama – rekao je Župić.

Igrači bi trebali biti testirani pre svake utakmice, svaki tim bi u Antaliji trebao imati svoj sprat, svoj restoran i prilaz restoranu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter