0
Ostali sportovi

FOTO: RS Srbije

ĐERONA I MARSENIĆ PRED REVANŠ SA FRANCUZIMA: „Biće to totalno drugačija utakmica, nadamo se da možemo da ponovimo rezultat iz prve utakmice!“

Objavljeno: 09.01.21 u 13:44

Rukometna reprezentacija Srbije danas od 19 časova gostuje ekipi Francuske u 2. kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Selektor, Toni Đerona, pričao je o narednoj utakmici i rivalu.

Biće to 100% drugačija utakmica. U drugom poluvremenu u Zrenjaninu, Francuska je igrala drugačije. Očekujem teži meč, fizički zahtevniji. Pokušaće mnogo više da trče. Biće to totalno drugačija priča – izjavio je Đerona za sajt Rukometnog saveza i nastavio:

Petar Nenadić nam se priključio, počeo da trenira, nakon problema sa leđima koje je imao. Moramo da vodimo računa o svim igračima koji imaju sitne povrede. Preostalih 19 igrača je spremno za borbu koja nas očekuje – zaključio je selektor rukometne reprezentacije Srbije.

Mijajlo Marsenić je izjavio da ih očekuje tvrda i teška utakmica u Kreteju.

Očekuje nas teška utakmica u Francuskoj. Francuzi će biti dodatno motivisani da nam se revanširaju, ali to može biti i naša prednost. Pokušaće da brže završavaju svoje napade, jer su videli da imaju problema sa našom odbranom. Mi ćemo se još bolje spremiti za utakmicu i nadam se da možemo da ponovimo rezultat iz prvog meča – zaključio je Marsenić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter