0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

‘ZAHVALAN SAM NA PRILICI, SVIĐA MI SE OVDE’: Perkins otkrio s kojim se nekadašnjim igračem Partizana čuo pre dolaska u Beograd

Objavljeno: 08.01.21 u 11:13

Rešenje na poziciji plejmejkera Partizan je pronašao u Džišu Perkinsu, koji je pre nekoliko dana stigao u klub.

Američki košarkaš je stigao nakon odlaska Nemanje Gordića u Mornar, a debi bi mogao da ima već u ABA ligi ovog vikenda.

U prvom razgovoru po dolasku u Partizan, Perkins je istakao da je jako zadovoljan što je u Beogradu i da tek upoznaje svoje nove kolege na terenu.

– Ovo je prvi put da upoznajem saigrače. Jako sam zahvalan na ukazanoj prilici. Sviđa mi se sve za sada, rekao je Perkins

O Partizanu ne zna mnogo, mada je čuo da su navijači fantastični, ali se čuo s Najdželom Vilijams-Gosom, koji je svojevremeno boravio u Beogradu kao igrač crno-belih.

– Ne znam previše. Znam da je hala uvek krcata navijačima. Moj nekadašnji saigrač Najdžel Vilijams-Gos je igrao ovde. Ali pored toga ne znam mnogo, tako da bih voleo nešto da naučim. Čuli smo se preko Instagrama i Snepčeta. Rekao je da je ovo sjajno mesto, koje je mnogo voleo. Svidela mu se moja odluka da dođem i zaigram ovde, ističe novo pojačanje Partizana.

(VIDEO:YouTube/BC Partizan TV)

Malo ga je iznenadilo to, što će protiv njega igrati kroz nekoliko nedelja u Evrokupu, pošto je Vilijams-Gos pojačao Lokomotivu Kubanj.

– Stvarno? Nisam znao za to. Čestitam mu na novom ugovoru i jedva čekam da ga vidim za nekoliko nedelja, dodao je Perkins.

Na kraju, on nije želeo da prognozira ništa, što se njegove budućnosti tiče.

– Teško je reći. Tek sam došao i upoznajem saigrače. Želim da imam što bolji odnos sa njima, usresređen sam na ovaj tim dok sam ovde. Želim da pobedim u svakoj utakmici, zaključio je Amerikanac.

Narednu utakmicu, Partizan igra protiv Borca u Čačku (subota, 17 časova).

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter