0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube screenshot

U VOJVODINI JE PREDSTAVLJEN NOVI SPORTSKI DIREKTOR: Milan Kosanović – „Ja sam Vojvodini preporučio Nenada Lalatovića!“ (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.21 u 13:36

Fudbalski klub Vojvodina danas je predstavio Milana Kosanovića kao novog  sportskog direktora.

Povodom predstavljanja novog sportskog direktora, obratili su se predsednik FK Vojvodine Dragoljub Samardžić i novi sportski direktor Milan Kosanović.

Dočekali smo čoveka koji će imati težak zadatak. Uporedo će voditi poziciju prvog tima uz usku saradnju sa lalatom i napravi najbolji ambijent za najbolje rezultate, a da sa oba oka gleda ka našoj akademiji koja je prepuna talentovanih igrača. Napravili smo saradnju na 2 ipo godine plus jedna godina – zaključio je Samardžič i čestitao je novom sportskom direktoru Vojvodine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Vojvodina je poznata po mlađim igračima i zato sam sa zadovljstvom prihvatio ponudu da budem sportski direktor. Ja sam bio taj koji je preporučio Nenada Lalatovića Vojvodini. Što se tiče saradnje mene i šefa stručnog štaba može biti samo bolje i kvalitetnije za Vojvodinu – rekao je novi sportski direktor Vojvodine.

Milan Kosanović je naglasio da će se Vojvodina više oslanjati na mlađe igrače.

Kosanović je pričao i o omladinskoj školi Vojvodine.

Nikada se nisam bavio rezultatima omladinske škole, ali smatram da svaki dobar učenik treba da ima dobre ocene. Sadašnji omladinci su sada dobro plasirani, biće pozajmljeni klubovima u okolini, tri igrača će biti pozajmljenja Kabelu – izjavio je Kosanović.

Naglasio je da Vojvodina planira da se pojača na mestu centralnog napadača. Vojvodini u ovom trenutku najviše fali brzine i tome će biti posvećeno najviše pažnje u ovom prelaznom roku.

Fudbalski klub Vojvodina pripreme za novu polusezonu je počeo u ponedeljak, 4. januara!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter