0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Gađamo Evroligu, a tu je samo jedan fudbalski megdan

Objavljeno: 08.01.21 u 11:50

U nedostatku previše fudbalskih utakmica, odlučili smo se za duele Evrolige, a sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

19.00 Žalgiris – Himki

Kod ovog evroligaškog para ne bi trebalo da bude dileme oko pitanja pobednika. Zeleni su u seriji od pet uzastopnih pobeda u Evroligi i očekuje se da će nastaviti taj niz. Litvanski šampion je godinama unazad u Žalgirio areni bio fenomenalan, što se promenilo ove sezone i trenutno nema pozitivan skor. Međutim, dolazi im Himki koji je ubedljivo poslednjeplasirani tim na tabeli, sa samo dve pobede iz 17 odigranih utakmica. Kada zatvorite Alekseja Šveda, posao je završen. Brojne promene i u igračkom kadru i u stručnom štabu nisu urodile plodom. Jasno je da svi u Podmoskovlju žele da se ova sezona u najjačem evropskom klupskom takmičenju što pre završi.

Predlog: H1 – 5.5 (1.85)

20.00 Olimpijakos – Bajern Minhen

Olimpijakos je pobedio Himki u Podmoskovlju posle tri poraza u nizu, i to prilično ubedljivo, stotkom kojom su najavili borbu za plej-of do samog kraja. Problem tima iz Pireja je taj što i dalje zavisi od Vasilisa Spanulisa čija je karijera, jasno, na zalasku. Nedavno je u Beogradu probio granicu i postao najbolj strelac u istoriji Evrolige. Bajern ima skor 11-6, ali je do pre samo petnaestak dana imao skor 11-3. U seriji su od tri uzastopna poraza (četiri, računajući i nemačku Bundesligu). Videćemo da li je Deda Mraz ispunio želje Andree Trinkijerija da se ekipa stabilizuje i na psihološkom planu i što se tiče kadrovske situacije. Celokupna situacija utiče i na Bavarce, ali ne bi ih trebalo prerano otpisivati. Imaće oni svoju šansu u ‘Dvorani mira i prijateljstva’.

Predlog: H2 -4.5 (1.82)

20.30 Borusija Menhengladbah – Bajern

Po tradiciji, Bajernu sledi najteže gostovanje u Bundesligi, ali u ovom momentu je puno jači od domaćina. Prošle godine nesrećno je izgubio 1:2 pa sada želi da se revanšira. Borusija očajno igra pred svojim navijačima, suspendovan je Tiram, ali su se u tim vratili Hofman i Bensebaini. Golman Zomer mora da brani preko granica mogućnosti i da odbrana bude besprekorna ukoliko domaćin želi bar bod.

Predlog: 2-2&3+ (3.00)

20.45 Asvel – Anadolu Efes

Asvel je dugo figurirao kao najgori tim u Evroligi, ali je tim Ti Džeja Parkera u poslednjih mesec dana pobegao sa dna, ‘fenjer’ prepustio Himkiju i mnogim favoritima podmetnuo nogu. U poslednjih pet utakmica u ‘Astrobal dvorani’ u Vilerbanu, francuski šampion je ostvario četiri trijumfa, a redom su padali Barselona, Panatinaikos, Makabi i Himki. CSKA je ipak prekinuo taj niz krajem prošle godine. Anadolu Efes će biti favorit, ali je potrebno da oba člana tandema Vasilije MicićŠejn Larkin funkcionišu. Micić u poslednjem kolu protiv Real Madrida nije mogao sam, jer je Larkin podbacio i poslovično ofanzivna ekipa Efesa ostala je na samo 65 postignutih poena. Odbrana nije recept koji želi da primenjuje Ergin Ataman. Ne očekujemo laku utakmicu za njih u Francuskoj.

Predlog: G |+| 81.5 (1.87)

21.00 Real Madrid – Olimpija Milano

Iako su udaljeni na tabeli, duel ‘kraljeva’ i ‘manekena’ će biti derbi 18. kola Evrolige. Real u Madridu igra sjajno, u Evroligi ima sedam uzastopnih trijumfa u svojoj dvorani, ali je u smiraj 2020. godine doživeo poraz od Barselone u okviru ACB lige. Tim Pabla Lasa je kompletniji od Olimpije, prevagu bi trebalo da odnese i na bekovskim pozicijama, ali pre svega pod košem. Etore Mesina će morati da pronađe način da umanji doprinos centra sa Zelenortskih Ostrva Valtera Taveresa, koji pleni korpulencijom i atletskim sposobnostima. Milanezi u svojim redovima nemaju sličnog igrača koji bi mogao da mu parira. Takođe, ne vidimo kako bi bekovi italijanskog tima mogli da zaustave Džejsija Kerola, Serhija Ljulja i ostalih šutera Reala. Odlazak Fakunda Kampaca u NBA ligu i Denver Nagetse se nije osetio.

Predlog: |+| 158.5 (1.85)

UKUPNA KVOTA 34.94 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote i granice su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter