0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube screenshot

SAŠO FILIPOVSKI I OGNJEN JARAMAZ PRED UTAKMICU SA BORCEM: „Nama je svaka utakmica u ABA ligi važna, odlučujuća!“ (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.21 u 15:06

Košarkaši Partizana gostuju sutra Borcu u Čačku u okviru 14. kola ABA lige. Meč je na rasporedu od 17 časova.

Trener košarkaša Partizana, Sašo Filipovski izjavio je da poštuje protivnika i da se sa velikim oprezom spremaju za sutrašnju utakmicu.

– Zato što ih poštujemo, kao i svakog protivnika, sa visokom koncentracijom i velikim oprezom se spremamo za sutrašnju utakmicu. Znamo da nisu odigrali poslednje kolo tako da će imati vremena da nešto spreme. Imaju neugodnu ekipu, pokretljive centre koji mogu da pogode za 3 poena. Znaju da igraju brzo, da preuzimaju, znaju i da stanu u zonu, tako da očekujem razne trikove. Što se nas tiče, važno je da smo u fundamentima napada i odbrane na visokom nivou, da imamo visoku energiju i što je najvažnije da odigramo utakmicu maksimalno sa respektom za sebe i za protivnika – istakao je Filipovski.

U narednom protivniku pričao je i Ognjen Jaramaz.

– Ekipa Borca nam je u prvom kolu nanela poraz na našem terenu, što već dovoljno govori o kakvom se timu radi i koliko oni mogu da budu nezgodni. Nama je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna, da ne kažem odlučujuća, i tako im moramo pristupati. Pripemali smo se ovih nekoliko dana za igru Borca, treniraćemo u njihovoj hali gde nas sigurno očekuje težak meč. Ipak, ubeđen sam da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu –  zaključio je Jaramaz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter