0
Domaći fudbal

FOTO; FK Crvena Zvezda

RAZLAZ U IVANJICI: Čak četvorica napustila tim!

Objavljeno: 08.01.21 u 20:13

Prava ‘čistka’ se desila u redovima Javora iz Ivanjice.

Javor je trenutno samo dva mesta iznad zone ispadanja i sigurno je da im predstoji borba za opstanak u najjačem rangu srpskog fudbala. Odlučili su da se odreknu četiri igrača, koja im neće biti potrebna za nastavak prvenstva.

Nemanja Mladenović – Nakon skoro godinu dana odlučio je da napusti Ivanjicu. Krilni fudbaler sa internacionalnim iskustvom će potražiti sredinu. Pored nekolicine srpskih timova, igrao je za Bodo/Glimt i Larisu.

Vladimir Otašević – U 34. godini svog života shvatio je da više ne može da pomogne Javoru. Stigao je ovog leta, ali nije to onaj Otašević na kog smo svi navikli. Otišao je u penziju, ali će nastaviti da se kreće u fudbalskim krugovima kao trener.

Bojan Mijailović – Desni bek koji nije dobio previše šansi od letošnjeg transfera iz Metalca. Sada je slobodan igrač, ima 25 godina i rodom je iz Gornjeg Milanovca.

Kristijan Župan – Rođeni Novosađanin više nije član Javora. Tim napušta nakon pola godine. On je u septembru stigao iz Osijeka, ali nije dobio pravu šansu. Župan ima 20 godina i poseduje srpske i hrvatske papire. Videćemo gde će nastaviti karijeru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter