0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

DIJEGO SIMEONE: ‘Konstantno živim od utakmice do utakmice’

Objavljeno: 08.01.21 u 19:45

Čuveni stručnjak smatra da u svakom trenutku može da dobije otkaz.

Argentinac je na klupi Atletiko Madrida od 2011. godine. 23. decembra će proslaviti deceniju provedenu na trenerskoj poziciji ekipe iz glavnog grada Španije. Dijego Simeone se ipak ponaša kao da je tek stigao u klub.

-Teško je objasniti osećanja rečima, onda je normalno da ih svako tumači na svoj način. Ja sam uvek iskren i uvek mislim da mogu već sutra da dobijem otkaz. Konstantno živim od utakmice do utakmice, a vi to tumačite kako želite.

PROČITAJTE JOŠ: LAZETIĆ ZAHVALAN MEDICINSKOM OSOBLJU: ‘ Oni su naši heroji! Bez obzira na praznike, njihova požrtvovanost ne prestaje’

-Već sam rekao da sam veoma srećan u Atletiku, da smo prošli kroz godinu tranzicije i da imamo dobru sezonu u teškom takmičenju kao što je La Liga.

Atletiko u subotu očekuje duel sa Bilbaom.

-Trenirali smo po hladnoći i snegu i spremili smo se za meč. Danas (petak) nismo mogli da treniramo zbog nevremena, tražimo alternativu – zaključio je legendarni trener.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter