0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

ČUVENI NAPADAČ MANČESTERA ZNA U ČEMU JE PROBLEM: ‘Igrači Junajteda su previše fini, moraju da pokažu drskost’

Objavljeno: 08.01.21 u 16:15

Istaknuti reprezentativac Bugarske se oglasio nakon novog poraza Junajteda.

Ekipa koju sa klupe predovodi Ole Gunar Solskjer izgubila je u polufinalu Liga kupa od gradskog rivala Mančester Sitija. Izabranici Pepa Gvardiole su bili u veoma oslabljenom sastavu zbog velikog broja zaraženih igrača, ali su ipak uspeli da trijumfuju. Šef stručnog štaba Junajteda nakon meča je rekao da ne postoji psihološki problemi u ekipi, već da je Siti bio bolji rival. Povodom te utakmice i ranijih poraza, oglasio se nekadašnji napadač Junajteda Dimitar Berbatov.

-Junajted je poražen u četiri polufinala zaredom. To mora da se promeni. Previše puta se dogodilo da bi bila slučajnost– rekao je Berbatov.

PROČITAJTE JOŠ: LEGENDARNI BRAZILAC SE VRATIO U ITALIJU: Osvajač triplete iz 2010. godine ponovo u Evropi! (VIDEO)

-Nekada je pritisak preveliki, ali u klubu moraju da utvrde u čemu je problem i isprave to. U derbijima često ne odlučuje to koji je tim u boljoj formi, već koliko igrači žele pobedu, koliko su pametni, pa i to da li koriste prljave trikovie. Kao što je Murinjo jednom rekao, morate da budete drski da biste osvajali trofeja. Čini mi se da su igrači Junajteda ponekad previše fini – zaključio je čuveni napadač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter