1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

CRNO-BELI ODRADILI PRVI TRENING: ‘Živković je ofanzivni bek, bio je ovde i razume i zna šta znači Partizan’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.21 u 17:16

‘Dolaske možemo očekivati u zavisnosti od odlazaka’.

Fudbalski klub Partizan je odradio prvi trening u  2021. godini. Veći deo tima se okupio u trening centru, a u narednim danima ekipa će biti kompletna. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je dao izjavu pred početak treninga. Prvo je prokomentarisao lepo vreme koje je neuobičajeno za ovaj period godine.

Ja sam zadovoljan sa vremenom! Vreme je super, nema snega, nema leda, možemo lepo da radimo. Poželeo bih navijačima Partizana sve najlepše u narednoj godini i čestitam sve praznike.

Šef stručnog štaba ekipe iz Humske ulice govorio je o novom pojačanju.

Imamo 4 igrača iz omladinske škole, Živković je stigao kao pojačanje. Imamo još nekoliko dana da iskristališemo tim. Marko Živković je bio ovde, što je vrlo važno. Razume i zna šta znači Partizan. On je ofanzivni bek i može  da nam donese različitost u odnosu na Miljkovića koji pokriva istu poziciju. Kod nas nema alternative, svi imaju istu poziciju. Videćemo u zavisnosti kako se budu ponašali i kako budu igrali, tako će se i izboriti za mesto u timu.

Na pitanje o transferima, Stanojević je dao jasan odgovor.

-Mi smo popunjeni na svim pozicijama, pojačali smo se u prethodnom prelaznom roku. Što se mene tiče ne mora više niko da dođe. Želeli smo desnog beka, stigao je Živković. Dolaske možemo očekivati u zavisnosti od odlazaka. Što se napadača tiče, razmišljali smo,potreban nam je, a evo i Bajbek kreće i ranije nego što se očekivalo, pa ćemo videti – zaključio je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Celu izjavu i dešavanja sa treninga Partizana možete pogledati ovde.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter