0
Evropske lige

VELIKA TUGA: Preminuo fudbaler (24) koji se srušio na terenu, klub se odmah oglasio i saopštio užasne vesti

Objavljeno: 07.01.21 u 17:50

Tužne vesti stižu iz Portugala, pošto je fudbaler koji se poslednjih nekoliko dana borio za život preminuo.

Brazilac Aleks Apolinario je pao na travu tokom fudbalske utakmice, zbog srčanog udara koji je doživeo, a osstali igrači su odmah pokušali da mu pomognu.

Hitna pomoć je brzo reagovala i transportovala ga u bolnicu, a trećeligaš za koji nastupa ovaj 24-godišnjak je saopštio da je bitka za njegov život izgubljena.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

– Sa velikim žaljenjem moramo da obavestimo javnost o informacijama koje smo dobili iz bolnice. Aleks Sandro dos Santos Apolinario je preminuo jutros, navodi se u klupskom saopštenju.

Njegov klub je zbog žalosti prekinuo sve aktivnosti i najavio da će pomoći porodici momka, koji je ponikao u Kreuzeiru, a potom igrao u Atletiko Perananseu, da bi poslednje dve godine igra za Averku, koja je jedini evropski tima za koji je nastupao.

Podsetimo, Aleks je u 27. minutu meča portugalskih trećeligaša Almerke i Unijao Almerime pao na teren, a fudbaleri su prekinuli susret kako bi se pomolili za njega.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter