0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

TOTALNO NEOČEKIVANO: Nakon odličnih rezultata, Španac odustao od trenerske pozicije!

Objavljeno: 07.01.21 u 21:45

Čuveni David Ferer nakon dogovora okončao saradnju sa igračem iz Nemačke.

David Ferer više nije trener Saše Zvereva! Nemac će nastaviti saradnju sa svojim ocem. David je istakao da se između njega i Zvereva nije dogodilo ništa loše, već da nije spreman da radi svoj posao u narednoj sezoni.

Zverev je za vreme Davidovog mandata na trenerskoj poziciji zabeležio sjajne rezultate. Za četiri meseca je osvojio dve ATP titule, a bio je i finalista US Opena i Mastersa u Parizu.

-Na kraju godine morao sam da donesem odluku, razgovarao sam sa Sašom i rekao mu da radije ne bih da nastavimo saradnju sledeće sezone. Apsolutno se ništa nije dogodilo između nas, sve je i dalje u redu, zapravo sam mu vrlo zahvalan na prilici koju mi ​​je pružio da putujem s njim tokom protekle sezone. Tih meseci imali smo dobar suživot, sve je bilo savršeno- izjavio je Ferer.

PROČITAJTE JOŠ: MILJENIK DELIJA ODIGRAO SJAJNU PARTIJU: Benfika ostvarila ubedljivu pobedu!

-Bilo je odlično iskustvo, ali shvatio sam da trenutno nisam prava osoba koja bi mogla da pomogne Saši. Siguran sam da ću, kad prođe određeno vreme, opet nekoga da treniram-dodao je legendarni teniser iz Španije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter