1
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

STIGLO POJAČANJE U HUMSKU: Novi desni bek u Partizanu!

Objavljeno: 07.01.21 u 12:22

Ono što se dugo čekalo, sada je dobilo svoj epilog. Partizan je dobio novo pojačanje na poziciji desno beka.

Marko Živković je novi fudbaler Partizana. On se u svoj nekadašnji klub vraća iz Voždovca, ima 26 godina i biće alternativa za Miljkovića.

‘Potvrđujem da je Marko Živković i zvanično potpisao ugovor sa Partizanom. On će sutra biti na prozivci prvog tima i staviće se na raspolaganje treneru Aleksandru Stanojeviću koji će naravno imati zadatak da ga implementira i uigra sa ostatkom ekipe, što i najbolje zna!’ – rekao je Mijatović (Član upravnog odobra FK Partizan)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

‘Marko je fudbaler koga smo duže vreme pratili i poželeli da ga angažujemo, posebno posle utakmice Voždovca i Partizana na stadionu na Krovu, gde nas je sve oduševio dobrom igrom. On je dete kluba, prošao je sve naše selekcije, osvojo i šampionsku titulu, vrlo dobro poznaje prilike u Partizanu i šta taj dres nosi, pa verujemo da će shodno tome u budućnosti i mnogo doneti timu!’ – kazao je Mijatović.

IZVOR: Telegraf.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter