0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Danas vijamo golove po čitavom svetu!

Objavljeno: 07.01.21 u 12:51

Ponuda je za danas veoma zanimljiva, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

Četvrtak 16.00 Itihad – El Masri

Itihad je podbacio samo protiv strašnog Al Ahlija, ne zbog poraza, već zbog četiri primljena gola. Klub iz Aleksandrije na početku sezone preuzeo je legendarni Hosam Hasan, koji je za reprezentaciju odigrao 176 utakmica i postigao 68 golova. Imaju strance i sa Jamajke! Posle Al Ahlija i Zamaleka, imaju najviše navijača i obavezu da bolje igraju. Masri ima novog trenera Mahera, a žele da ponovo budu bolje plasirani od Itihada jer su bili sedmi, a domaćin deseti.

Predlog: GG (2.00)

Četvrtak 16.15 Aris – Volos

„Legija stranaca” iz Arisa, koju predvodi trener Mancios, odlično se drži i po svoj prilici izboriće Evropu. Nemaju lidera, ali su opasni kao tim i puno fudbalera upisuje se u listu strelaca. Umeju da pobede rezultatom 1:0, ali i ubedljivih 3:0. Gostujući trener Španac Lopez (37) radio je u Gvineji, Ekvadoru i pokušava da se nametne u Evropi. Vole da remiziraju, odbrana nije posebna, a ističe se trio Egipćanin Varda -Duvkas – Urugvajac Barientos.

Predlog: 1I<II (2.75)

Četvrtak 17.00 Fenerbahče – Alanja

Do kraja sezone, Fener će steći nad Alanjom opipljivu prednost, ali ovo je period godine kada trofejni klub ne blista. Ako je poraz od Bešiktaša normalan, katastrofe u duelima sa Malatijom i Gazijantepom, uz po tri primljena gola, nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Alanja je sjajno startovala, a sada polako pada i na kraju će biti u sredini, ali se bar neće brinuti za opstanak.

Predlog: I1+&3+ (1.85)

Četvrtak 18.30 El Entag – Smuha

El Entag je tim koji se zadovoljava mirnim sezonama i plasmanima u sredini tabele šampionata Egipta. Trener Moktar je tri godine u klubu i uglavnom ostvaruje željene rezultate, posebno kada igraju na svom stadionu u Kairu. Opasan je špic Abdelgamid. Smuha je bila peta, što je za taj klub veliki uspeh. Redovno igraju na X i teško ih je pobediti mada ni oni nisu izdašni sa trijumfima. Prosek golova u Egiptu je 2-3.

Predlog: IXvX (1.58)

Četvrtak 19.30 Nacional – Sporting

Sjajni Paločević vratio se sa pozajmice iz Koreje i to je ogroman plus za Nacional. Tim sa Madeire dobro je plasiran, ali kada se pogledaju bodovi, to baš i nije posebna zaliha, tim pre što su u padu forme. Sporting, predvođen sjajnim vezistom Gonsalvesom (10 golova!), ponovo se bori za titulu, ali uvek kiskira, a to iskoriste Porto ili Benfika. Imaju sjajnog trenera Amorima i tim u kome se od napadača Tijaga Tomasa (18) puno očekuje.

Predlog: X-2& (4.30)

UKUPNA KVOTA 69.12 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter