0
Evropske lige

YT SCREEN

NEMA VIŠE DILEME: Arsenal na sve načine želi da se što pre reši Ozila

Objavljeno: 07.01.21 u 14:16

Trener Tobdžija Milel Arteta istakao je da nema ništa protiv da iskusni vezni fudbaler napusti klub.

On je poručio i da ako bude bilo ponuda, to može da se dogodi već u januaru.

– Ako se nešto reši ovog meseca, obe strane će biti zadovoljne. Dobro je za Mesuta i njegovu budućnost, i dobro je za klub. Ako se to ne dogodi, onda će ostati kod nas, rekao je Arteta, preneo je ‘Skaj’.

Ozilovi menadžeri razgovaraju sa predstavnicima brojnih klubova, među kojima su i Fenerbahče i DC Junajted, ali je nemački fudbaler rekao da je prioritet da ostane u Arsenalu do leta, kada mu ističe ugovor.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ozil ima ubedljivo najveći ugovor u klubu sa nedeljnom platom od 350 hiljada funti, a nije registrovan za utakmice Premijer lige, niti je igrao ove sezone.

– Stalno se donosi mnogo odluka u vezi sa igračima. Da li da igraju ili ne. Znamo da imamo igrača ključnog u poslednjih nekoliko sezona za klub. Morao sam da donesem odluku da ga izostavim iz ekipe i doneo sam je. Znao sam kakve su posledice, sada ćemo morati da donesemo novu”, naveo je Arteta i dodao:

– Moramo da vidimo koja je najbolja opcija za ekipu, za klub i kakve su Ozilove namere, moramo da pokušamo da nađemo rešenje za to.

Inače, Ozil od ovog meseca može da pregovara sa drugim klubovima i potpiše predugovor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter