0
Košarka

NBA NOĆ U ZNAKU BREDLIJA BILA: Bertans i Bjelica solidni, Bogdan loš!

Objavljeno: 07.01.21 u 09:53

Veoma zanimljiva noć u NBA ligi!

U okviru najjače liga sveta, noćas je odigrano čak 11 duela, a protagonisti pojedinih bili su i naši košarkaši. Evo ko je sve obeležio noć, kao i kakve su učinke zabeleži naši.

U pobedi Sakramenta nad Čikagom 128-124, dosta dobro je odigrao krilni centar Nemanja Bjelica. On je za 19 minuta na parketu upisao 12 poena, četiri skoka i pet asistencija, uz šut iz igre 3/7.

Bogdan Bogdanović imao je partiju za zaborav u duelu njegove Atlante i Šarlot Hornetsa. Na terenu je proveo 18 minuta, upisao svega dva poena, dva skoka i tri asistencije, uz šut iz igre 1/5.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Partiju večeri imao je neverovatni Bredli Bil, koji je brojao do 60 poena! Neverovatni bek Vašingtona upisa je i sedam skokova, a svom učinku i pet asistencija. Zanimljivo je da ga je šut služio na izvrsnom nivou, pa je iz pogađao 20/35.

Nekadašnji košarkaš Partizana, Davis Bertans odigrao je dosta dobru partiju, upisavši 17 poena uz četiri skoka, a na terenu je proveo 32 minuta.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter