0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAPADAČ DEFINITIVNO NAPUŠTA TORINO: Da li će Edera prihvatiti poziv Dejana Stankovića?

Objavljeno: 07.01.21 u 18:47

Nekadašnji mladi reprezentativac Italije je velika želja Crvene zvezde!

Aktuelni šampion Srbije želi da u svoje redove dovede još jednog ofanzivca. Trener Dejan Stanković je otišao u Italiju i trenutno pokušava da angažuje napadača Torina. U pitanju je mladi Simone Edera.

Napadač je nekadašnji član mlade reprezentacije Italije. Sjajnu saradnju je u Bolonji imao sa Sinišom Mihajlovićem koji mu je prvi pružio ozbiljniju šansu u seniorskom fudbalu.

PROČITAJTE JOŠ: GENERACIJA RADOMIRA ANTIĆA-MILOŠ KRASIĆ ZA HotSport: ‘Selektor je želeo da izgradimo prepoznatljiv stil igre! Bufon i Del Pjero su dva velika čoveka i igrača’

Đanluka di Marcio je potvrdio informaciju i rekao je da su crveno-beli zainteresovani za Italijana koji nije u prvom planu ekipe Torina. Najveći problem vezan za transfer jeste želja Simonea da još uvek ostane u Seriji A. Za njega su zainteresovani Specija i Krotone, a i drugoligaš Monca.

Videćemo da li će Dejan Stanković uspeti da dovede mladog napadača u glavni grad Srbije. Nema sumnje da bi Italijan bio veliko pojačanje za ekipu sa stadiona ‘Rajko Mitić’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter