0
Evroliga

FOTO; KK Crvena zvezda

LORENCO BRAUN ZA POBEDU FENERBAHČEA: Turski klub stigao do pobede uz zvuk sirene!

Objavljeno: 07.01.21 u 20:57

Uzbudljiva završnica u glavnom gradu Srbije!

U okviru 18. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi, Crvena zvezda je u hali ‘Aleksandar Nikolić’ u Beogradu ugostila Fenerbahče.

Meč je završen rezultatom 71:73.

Turski predstavnik je stigao do pobede pogotkom u poslednjem napadu na utakmici. Bivši plejmejker Crvene zvezde Lorenco Braun je pogodio za trijumf Fenerbahčea.

Završena je jedna izjednačena utakmica, sa čvrstom odbranom i dosta grešeka na obe strane terena. Činjenica koja može da ohrabri trenera Radonjića jeste to da je Zvezda bez nekoliko važnih igrača odigrala jednu egal utakmicu sa ekipom iz Istanbula.

PROČITAJTE JOŠ: MILJENIK DELIJA ODIGRAO SJAJNU PARTIJU: Benfika ostvarila ubedljivu pobedu!

Najefikasniji igrač u redovima crveno-belih bio je Džoni O’ Brajant. Amerikanac je meč završio sa 17  postignutih poena, 10 skokova i četiri asistencije. Pratili su ga Ognjen Dobrić sa 12 i Dejan Davidovac sa 11 postignutih poena.

U ekipi Fenerbahčea istakao se Dešon Pjer sa 13 poena, tri skoka i tri asistencije. Lorenco Braun je imao isti poenterski učinak, a dodao je dve uhvaćene lopte i četiri uspešna dodavanja.

Marko Gudurić je postigao 11 poena uz osam skokova i tri asistencije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter