0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Odlična ponuda danas, tražimo dobitne parove u Italiji i Francuskoj!

Objavljeno: 06.01.21 u 11:45

Ponuda je za danas veoma zanimljiva, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

15.00 Atalanta – Parma

Posle Sasuola, tim Atalante ponovo igra u Bergamu i trebalo bi da ima lakši zadatak. Jasno je da se u domaćem timu na partije odražava sukob na relaciji Gomez – trener Gasperini, ali i da imaju veliki potencijal u ogromnom broju igrača koji mogu da napreduju. „Krstaši” su slavili samo u Đenovi protiv istoimenog domaćina, kao gosti, i ukoliko nastave sa bledim partijama, ne piše im se dobro.

Predlog: 1-1&I<II (4.60)

15.00 Krotone – Roma

Tek u poslednjim susretima Krotone je počeo da pobeđuje na svom stadionu i to daje nadu u borbi za opstanak. Doduše, slavio je protiv Parme i Specije, ekipa koje nisu kvalitetne i oapsne poput Rome. I „vučica” ima mnogo problema, nestalnu formu, ali i pojedince koji mogu da reše meč i zbog toga je u prednosti na ovoj utakmici. Naravno, u prvom planu je golgeter Džeko, ali i još par internacionalaca.

Predlog: 2&GG (2.80)

15.00 Lacio – Fiorentina

Lacio želi plasman među prve četiri ekipe, a da bi se domogao tih mesta, mora da ostvari seriju pobeda pošto već zaostaje. Na nekim utakmicama nenadano su prosuli bodove, a nije ih lako nadoknaditi. Fiorentina je samo jednom slavila kao gost, ali rezultatom 3:0 protiv Juventusa u Torinu! Doduše, veći deo meča imali su igrača više, ali su to umeli da iskoriste. Raspucao se Vlahović pa je uz Milenkovića jedan od najboljih igrača.

Predlog: 1X&2+ (1.57)

15.00 Sampdorija – Inter

Sampdorija i Napoli su ekipe koje najređe remiziraju. To i nije tako loše ako se često pobeđuje, a to nije slučaj sa ekipom iz Đenove. Ipak, napravili su mali iskorak i navijači se nadaju da će imati bar mirnu sezonu, ali ne mogu da se uključe u trku za Ligu Evrope. Inter je nokautiran u Ligi šampiona i sve karte baca na Skudeto. Beži od Juventusa, a juri Milano i biće zaista zanimljivo do kraja sezone.

Predlog: 2&I<II (2.90)

19.00 Brest – Nica     

Dal’Oglio je imao šta reći svojim igračima posle poraza u Lensu. Zabrinjavajuća igra u odbrani, posebno u skoku, pa je utisak da su pojedinci glavama već bili na odmoru. Videćemo kako su iskoristili pauzu i trebalo bi očekivati da će sada imati bolji pristup. Smena Vijere i dolazak Ursee nije pokrenuo stvari u Nici. Izostanci igrača poput Dolberga, Dantea i Danila su problem sa kojim se Rumun slabo nosi. Sada će mu odbrana biti slabija zbog suspenzije Bambua.

Predlog: D2+ (2.05)

19.00 Lorijen – Monako    

Domaćinu predstoji teška borba za opstanak, a dobra stvar je da su izgleda zadržali vezistu Le Fea za koga vlada veliko interesovanje. Monako igra promenljivo i očigledna je potreba za osveženjem igračkog kadra. Epidemija virusa je zakomplikovala stvari, pa se klupskim kasama vidi dno i zato se niko ne zaleće sa pojačanjima. Postojala je želja da angažuju Fosu-Mensaha iz Junajteda, ali izgleda da je Holanđanin odbio poziv iz Kneževine.

Predlog: Ki2 (1.85)

UKUPNA KVOTA 222.40 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter