0
FIBA Liga šampiona

FOTO: YouTube screenshot

BIVŠI KOŠARKAŠ CRVENE ZVEZDE PORUČUJE: ‘Nadam se da ću moći da predstavljam svoju zemlju na Olimpijskim igrama’

Objavljeno: 06.01.21 u 14:14

Kanađanin pruža sjajne partije u ACB ligi!

Dilan Enis trenutno nastupa za Saragosu. Nekadašnji igrač Crvene zvezde je zadovoljan igrom koju prikazuje njegova ekipa, ali nije želeo da priča o nekim daljim ciljevima.

Ne razmišljamo još uvek o plej-ofu. Neki timovi će biti rasterećeniji, neki ne. Želimo da ginemo u svakom meču i da budemo sigurni da smo dali sve od sebe svaki put kada smo na terenu. Svaka dobra utakmica će nam pomoći da stignemo što dalje.

PROČITAJTE JOŠ: GENERACIJA RADOMIRA ANTIĆA-MILOŠ KRASIĆ ZA HotSport: ‘Selektor je želeo da izgradimo prepoznatljiv stil igre! Bufon i Del Pjero su dva velika čoveka i igrača’

-Ova sezona je za sada sjajna. Zadovoljan sam kako sve izgleda. Svakog dana smo sve bolji i bolji. Nadam se da ćemo tako i nastaviti i biti u prilici da osvojimo sve. Imali smo mnogo tesnih pobeda. Naravno, voleo bih više utakmica koje nisu neizvesne, ali to govori o takmičenju i tome koliko je liga kvalitetna.

Dilan se nada da će uskoro uslediti poziv od reprezentacije Kanade. Enis ima želju da zaigra na Olimpijskim igrama.

-Kanadski savez radi odličan posao, stalno smo u kontaktu i održavaju komunikaciju sa igračima. Kao igrač koji igra u Evropi, mislim da bih mogao da pomognem reprezentaciji. Nadam se da ću moći da predstavljam svoju zemlju na Olimpijskim igrama jednog dana- zaključio je Enis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter