0
ATP

SRBIJA U NAJJAČEM SASTAVU: Novak predovdi ‘orlove’ na ATP kupu, stiže i Nadal

Objavljeno: 05.01.21 u 16:16

Prvi teniser sveta Novak Đoković predvodiće reprezentaciju Srbije u odbrani trofeja na predstojećem ATP kupu u Melburnu.

Ovaj turnir će se igrati po izmenjenom formatu, pošto je broj reprezentacija smanjen na 12 zbog pandemije korona virusa, a traćaje od prvog do petog februara.

Drugi teniser sveta Rafael Nadal predvodiće prošlogodišnjeg finalistu Španiju, pobednik US opena Dominik Tim Austirju, a osvajač završnog ATP turnira Danil Medvedev Rusiju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Grčku će predvoditi Stefanos Cicipas, Nemačku Aleksandar Zverev, a Argentinu Dijego Švarcman. U timu Italije biće Mateo Beretini, za Japan će igrati Kei Nišikori, Kanadu će predvoditi Denis Šapovalov, a Francusku Gael Monfis.

Inače, selekcije se kvalifikuju po osnovu ATP rang liste najbolje plasiranog igrača te države u singlu, a Australija je dobila specijalnu pozivnicu. Žreb za turnir će biti održan 20 . januara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)


 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter