0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Turska kao ‘obećana zemlja’ za kladioničare!

Objavljeno: 05.01.21 u 12:07

Ponuda je za danas veoma zanimljiva, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

14.00 Gazijantep – Ankaraguču

Nikada Gazijantep nije bio ovako dobro plasiran. Rumunskom treneru Sudumici složile su se kockice, u zemljaku Maksimu ima lidera i produženu ruku, a iskusni Belgijanac Miraljas odlično se snašao. Ankaraguču je uvek u „donjem domu” i čupa se na sve načine. Ove godine su čak i bolji nego prošle. Čeka se prvi gol Adžića, a pobeda u Denizliju od 2:1 puno znači ekipi koja ima za cilj da ostane u ligi.

Predlog: I1+&3+ (2.15)

14.00 Malatija – Sivas

Malatija je ispala pa administrativnim putem ostala u ligi, dok je Sivas sjajno igrao i stigao do Evrope. Klub iz Anadolije i ove sezone odlično igra u prvom delu, za razliku od gostiju koji su u velikom padu. Čak devet domaćih fudbalera upisalo se u listu strelaca, a predvodi ih Bujuk sa sedam golova. Gostujući trener Riza Čalimbaj ima u postavi pet sjajnih napadača iz Afrike i sigurno će stvarati probleme.

Predlog: IGGvIIGG (2.45)

15.00 Bengaluru – Mumbai

Bengaluru je dve poslednje utakmice izgubio rezultatom 0:1 od rivala koji nisu naivni, a ponovo ima iskušenje jer Mumbai je ekipa iz samog vrha. Doživeo je samo jedan poraz i u strašnoj je formi, ima četiri pobede i remi. Domaćin ima Četrija (36), Klejtona (33) i još par iskusnih fudbalera, ali španski trener Lobera dolazi sa napadačkim tandemom Le Fondr – Ogbeče (zajedno sedam golova) i sa jasnom namerom da pobedi.

Predlog: X2&2+ (2.00)

17.00 Konja – Galatasaraj

Nestabilna forma najboljih turskih klubova mogla bi da Galatu odvede do titule. Daleko od toga da Terimov tim blista ili pleni igrom, ali trenutno diktira tempo. U sličnoj situaciji je i Konja koja beži najugroženijim klubovima, ali nije došla na sigurno tlo. Sa pet golova, Ukrajinac Kravec je najveća pretnja trofejnim gostima, kao i naš Jevtović i solidni golman Šehić.

Predlog: 2&GG (4.40)

UKUPNA KVOTA 46.35 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ
BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter