0
Košarka

ŠEK O GOBERU: ‘Poruka klincima da sa 11 poena mogu da zarađuju 200 miliona!’

Objavljeno: 05.01.21 u 12:58

Legendarni NBA centar prokomentarisao je maksimalni ugovor koji je zaradio Rudi Gober.

Šekil O’Nil nikako nije mogao da se pomiri sa činjenicom da će francuski centar zarađivati oko 200 miliona dolara. Prema novom ugovoru, on je dobio platu poput najvećih NBA zvezda, a evo šta je Šekil rekao na to.

‘Ne želim nikoga da ‘prozivam’, ali ovo bi mogla da bude inspirativna priča za sve mališane. Za samo 11 poena po utakmici u NBA ligi možete da dobijete 200 miliona!’ – rekao je Šek i dodao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DR. SHAQUILLE O’NEAL Ed.D. (@shaq)

‘Imao bih 45 poena, 16 skokova uz 10 promašenih slobodnih bacanja za tri četvrtine. On bi imao 11 poena, 4 skoka i završio bi meč zbog faulova u trećoj četvrtini!’ – zaključio je Šek.

Odgovor Gobera se nije dugo čekao.

‘Ako ljudi žele da nastave da govore negativno o meni ili diskredituju ono što radim, to je na njima i sve što rade pokazuju ko su. Ja ću uvek biti srećan ako brat uspe da nadmaši očekivanja. A ja ću nastaviti da nadmašujem očekivanja!’ – rekao je Francuz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter