0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

OSTOJA MIJAILOVIĆ: „Kada nema sredstava u klubu, prijateljske kompanije, kao što je moja sada, reaguju kako bi klub ostao likvidan!“

Objavljeno: 05.01.21 u 22:15

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović pričao je za „Sport klub“ o finansijskoj pomoći klubu iz Humske.

Sport klub nezvanično saznaje da je njegova kompanija Britiš Motors na račun kluba uplatila 23 miliona dinara (195.600 evra).

Moja kompanija Britiš Motors ostaje sponzor Partizana kao i predhodnih godina, uprkos nešto lošijoj godini za automobilsku industriju. Kada nema sredstava u klubu, prijateljske kompanije, kao što je moja sada, reaguju kako bi klub ostao likvidan – izjavio je Mijalović, pa nastavio:

– Ovo je teško vreme za sport, teško je vreme i za privredu, ali mi ćemo nastaviti da se borimo na sve načine za najveći košarkaški brend na ovim prostorima. Pozivam sve one koji vole Partizan da pomognu koliko mogu – rekao je Ostoja Mijailović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Partizan je angažovao Džoša Perkinsa, a traži se i pojačanje na poziciji broj četiri.

– Radimo na pojačanju na poziciji ‘četiri’, ne bih o imenima dok se ne završi posao do kraja. To je pozicija na kojoj sportski sektor radi duže vreme – zaključio je Mijailović.

Partizan u narednom kolu ABA lige gostuje ekipi Borca u Čačku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter