0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

MURINJO PRED POLUFINALE: ‘Samo je finale važnije, Totenhem nije osvojio ni jedan trofej!’

Objavljeno: 05.01.21 u 13:25

Totenhem večeras ‘juri’ prema finalu i borbi za trofej nakon neverovatne pauze od 12 godina!

Londonski predstavnik sada već 12 godina nema trofej, odnosno od 2008. kada je osvojio Liga Kup. Ista meta, isto odstojanje, Liga Kup!

Večeras od 20:45 sastaju se sa Brentfordom, predstavnikom iz Čempionšipa. Pobednik ovog duela ide u finale Liga Kupa.

‘Sigurno najveći meč otkad sam došao u Totenhem. Bez dileme. S obzirom na to koliko dugo Totenhem nije osvojio nijedan trofej, polufinale Liga kupa je svakako od izuzetne važnosti za klub. Jedino je finale važnije od polufinala!’ – rekao je Murinjo i dodao.

‘Za mene je svako takmičenje važno. Liga kup sam prvi put osvojio u debitantskoj sezoni u engleskom fudbalu, davne 2005. godine. Svako takmičenje je važno, a pogotovo ako klub nije ništa osvojio više od decenije. Tada je svako takmičenje još važnije. Ako pobedimo u dva preostala meča, osvojićemo trofej. Naravno, biće to teški mečevi. Ali bilo bi sjajno za klub i ove igrače da konačno Totenhem osvoji trofej!’ – zaključio je iskusni stručnjak.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter