0
Evropske lige

FOTO: Twitter

‘MESI? TEK SAM DOŠAO’: Poketina po dolasku u PSŽ dočekala neugodna pitanja, a on odmah progovorio o dolasku zemljaka

Objavljeno: 05.01.21 u 17:20

Pari Sen Žermen je danas predstavio novog trenera, Maurisija Poketina.

Argentinski stručnjak će sutra debitovati protiv Sent Etjena, a na konferenciji nije dozvolio da ga poremete ‘teška’ novinarska pitanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Iako je u prethodnom periodu bio bez angažmana, Poketino nije upao u zamku, te izbegao odgovor oko pitanja da li postoji šansa da Leo Mesi dođe u PSŽ.

– Meni je Deda mraz dao poklon tako što mi je dozvolio da dođem u ovaj klub. Hvala predsedniku i sportskom direktoru što su mi ukazali šansu. Tek sam nekoliko dana ovde, još se prilagođavam, a imamo vremena da pričamo o igračima. Ono što je sigurno, svi veliki fudbaleri su dobrodošli u Pari Sen Žermen, kazao je Poketino.

Bivši trener Totenhema je nasledio Tomasa Tuhela.

– Došao sam u sjajan tim, to sam znao odmah, a uverio se sada. PSŽ je grupa izuzetnih igrača, pravo je zadovoljstvo imati ih. Želim da izvučem najviše od svakog od njih, želim da pobeđujemo i da to radimo sa stilom, kazao je Poketino.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter