0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

IZ FSS SE ZVANIČNO OGLASILI: Marko Pantelić progovorio o novom selektoru, stigao odgovor na pitanje ‘Piksi ili Savo?’

Objavljeno: 05.01.21 u 19:51

Fudbalska reprezentacija Srbije posle odlaska Ljubiše Tumbakovića još uvek nema selektora.

Povodom spekulacija na tu temu sada se oglasio i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Podsetimo, ranije u toku dana pojavila se informacija da će ili Savo Milošević ili Dragan Stojković preuzeti A tim.

– Kao neko ko je dobio mandat od Izvršnog odbora FSS da predloži selektora, a iza svega stojim svojim imenom i prezimenom, želim da istaknem da fudbalska Srbija, od severa do juga, želi Dragana Stojkovića za selektora, izjavio je Pantelić za ‘Tanjug’, pa nastavio:

Sa Piksijem su obavljeni razgovori i nije sporna njegova želja, ali mora o svemu da razmisli jer poznato je da ima obaveze u Kini. I to je jedina istina kada se radi o izboru selektora nacionalnog tima. Dragan Stojković je bio i ostao naš prvi izbor, razgovarali smo otvoreno i svi bismo bili srećni kada bi se prihvatio selektorskog posla.

FOTO: Printscreen

Narednih dana trebalo bi sve da se reši.

Očekujemo narednih dana Stojkovićev odgovor, nadamo se pozitivan, i to je jedini razlog zašto još nismo izabrali novog selektora. Savez, znači, nije sporan, Srbija hoće Piksija, odluka je samo na Piksiju. Sve bi, dakle, trebalo da bude poznato u narednih nekoliko dana, jer iskreno više nemamo vremena da čekamo i mora uskoro da se izađe sa definitivnim predlogom pred IO FSS, istakao je Pantelić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter