0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

FUDBALER UMALO OSTAO SLEP: Pirotehnikom spalio lice, operisali ga u 4 ujutru – lekari sada otkrili u kakvom je stanju

Objavljeno: 05.01.21 u 18:51

Teški dani za reprezentativca Norveške.

Tokom novogišnjih praznika fudbaler Galatasaraja Omar Elabdeui je na nepravilan način rukovaot pirotehnikom, a onda se desila užasna nesreća.

Nakon što je naprava ekspodirala u njegovoj ruci, on je zadobio stravične povrede glave, a jezive slike nakon što je primljen u bolnicu obišle su svet.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Nakon toga je usledila velika borba lekara da mu sačuvaju vid, u početku je bilo priče da će oslepeti, ali sada dobre vesti donosi doktor Vedat Kaja, koji ga leči.

– Omar je imao nezgodu u novogodišnjoj večeri. Želimo mu da se brzo oporavi, Danas je operisan po planu, a iako sve zanima kada će se vratiti, nama je njegov oporavak prioritet. Uopšte ne razmišljamo kada će na teren, rekao je lekar Galatasaraja Inse.

Potom je Kaja, koji je izveo operaciju izvestio o stanju fudbalera.

– Prvo smo procenili situaciju i onda počeli sa lečenjem. Operacija je trajala do četiri ujutru u novogodišnjoj noći. Danas smo imali intervenciju takođe i od sada je sledeći korak njegova rehabilitacija. Ipak,ove stvari mogu da se promene u hodu. Vizuelno, desno oko se dosta oporavilo. Uradili smo sve da se to desi i za sada sve ide po planu. Vid će mu sigurno biti pogoršan, desno oko mu je u gorem stanju od levog, naglašeno je.

Iz kluba nisu želeli da komentarišu o tome kada će se Elabdeui vratiti na teren, ali je potvrđeno da se vraća!

– Neće videti kao ranije, ali to ga neće sprečiti da igra fudbal, navodi se u izjavi predsednika Galatasaraja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter