0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Instagram

ČISTOM SREĆOM IZBEGNUTA VELIKA TRAGEDIJA: As Premijer lige napravio sudar i uništio zver od preko 300 hiljada evra – slike sa lica mesta deluju jezivo (FOTO)

Objavljeno: 05.01.21 u 17:47

Prava je sreća što je sreća samo materijalna.

Zvezda Šefild junajteda Lis Muse imao je saobraćajnu nesreću u kojoj je slupao svoj Lamborgini i pukim slučajem izbegao da ubije nekog.

Napdač kluba koji se nalazi na dnu tabele je udes u noći između nedelje i ponedeljka u kome je teško oštetio svoj automobil od 330.000 evra. Odmah po uviđaju, policija je dvojicu muškaraca uhapsila, pod optužbom da su vozili pijani.

U sudaru je Lamborgini udario u Lend Rovera, koji je udario o zid, a onda i u jedan parkiran automobil.

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije sa mesta nezgode, ali i svedočenja očevidaca koji su istakli da je sve delovalo jezivo i da je prava sreća što niko nije poginuo.

– Lamborginijeva strana je skroz pocepana, komadi su se nalazili svuda po putu. Lend Rover se okrenuo za 90 stepeni, udario u kamenu ogradu, benzin je curio ulicom. Jako neprijatna scena. A da je bilo ko tada tu prolazio, poginuo bi, nema sumnje, rekao je očevidac.

Francuz zarađuje 27,6 hiljada funti nedeljno, a redovno pozira na društvenim mrežama s svojim automobilom, a prolaznici ga često mogu videti u ulici u kojoj se desio udes.

Sve ovo izazvalo je i burne reakcije navijača, jer Muse ove sezone ne igra najbolje, i još nije postigao gol.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter