0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

BIZARAN PEH ZBOG KOG MU SE SADA SMEJU: Fudbaler Čelsija hteo da izvede korner, pa samog sebe povredio – navijači osuli paljbu po njemu (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.21 u 16:57

Čelsi igra katastrofalno u poslednjih nekoliko utakmica, a u sivilo tima uklopio se i Timo Verner.

Plavci su doživeli prodolom u derbiju protiv Sitija (3:1), Lampardu se uveliko drma klupa, a Timo Verner bi mogao na bolovanje, a razlog je krajnje nesvakidašnji.

U 87. minut desila se bizarna situacija, koja je na trenutak ceo meč u senku. U centru iste je Timo Verner, koji 12 utakmica u nizu nije postigao gol, ali je zato uspeo u tome da ga povredi korner zastavica. On je pokušao da izvede korner, ali je zakačio zastavicu i udario sebe petom po članku druge noge.

Odmah je čučnuo i imao bolnu grimasu na licu, a sudija ga je častio i ponovio korner za Čelsi, a kako je to igzledalo možete videti:

Nemačkom reprezentativcu u redovima Čelsija Timu Verneru (24) malo toga polazi za nogom u poslednje vreme, iako je dolaskom na ‘Stamford Bridž’ postao okosnica ekipe, kako vreme prolazi njegove partije su sve bleđe. On je postigao samo četiri gola i zabeležio je pet asistencija ove sezone.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter