0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA POČELA PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE: Na okupljanju se pojavilo 30 fudbalera!

Objavljeno: 04.01.21 u 21:15

Fudbaleri Vojvodine počeli su u Novom Sadu pripreme za nastavak sezone.

Pred početak prg treninga u novoj godini, igrače je pozdravio predsednik kluba Dragoljub Samardžić, koji im je poželeo srećan rad i uspešne rezultate u predstojećoj polusezoni.

Na prvom okupljanju se pojavilo 30 fudbalera:

Golmani: Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš, Željko Brkić;

Odbrana: Nikola Andrić, Mladen Devetak, Aranđel Stojković, Vladimir Kovačević, Veljko Jelenković, Stefan Đorđević, Slavko Bralić, Marko Bjeković, Milan Majstorović, Đorđe Đurić, Lazar Stojsavljević;

Vezni red: Nikola Drinčić, Bogdan Mledenović, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Miodrag Gemović, Novica Maksimović i Ognjen Đuričin;

Napad: Nemanja Čović, Đorđe Pantelić i Momčilo Mrkaić.

Okupljanje je propustio štoper Siniša Saničanin, koji se nedavno oženio, te je iz tog razloga od trenera Nenada Lalatovića dobio dozvolu da propusti početak priprema.

S druge strane, posle šestomesečne pozajmice u Radu, prvom timu Vojvodine ponovo se priključio štoper Lazar Stojsavljević, dok će Mihajlo Nešković i narednu polusezonu provesti na pozajmici u Inđiji.

Pripreme sa prvim timom započeli su i Veljko Jelenković, Milan Majstorović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski i Uroš Kabić, koji su prethodne polusezone nastupali za omladinski tim Vojvodine.

Fudbaleri Vojvodine će u FC ‘Vujadin Boškov’ trenirati do 13. januara i to uglavnom po dva puta dnevno, a 14. januara otputovaće na dvonedeljne pripreme u Tursku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter