0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

UPOZNAJTE ZVEZDINE BISERE: Na ove momke se ozbiljno računa na ‘Marakani’! (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.21 u 17:10

U novoj epizodi serijala Zvezda TV svi će moći bliže da upoznaju bisere Omladinske škole crveno-belih, koji se nalaze na kaljenju u razvojnom timu Grafičaru.

Fenomenalan rad Omladinske škole Crvene zvezde još jednom je došao do izražaja, a potvrda za to su dečaci koji su ponikli na terenima iza juga Marakane, i već na početku sezone prebačeni u seniorski tim Grafičara.

Nikola Stanković, Ričard Odada i Aleksa Matić samo su neki od momaka koji su se istakli u odnosu na ostale igrače iz svoje generacije i kako bi što brže napredovali i došli do prvog tima Crvene zvezde polusezonu koja je za nama proveli su u prvom timu Zvezdine filijale.

Neosporan talenat, ali i velika želja i trud doveli su ove momke u Prvu ligu Srbije. Kako su se Matić, Odada i Stanković snašli u seniorskom fudbalu, šta im je to bilo najteže, ali i koja im je najveća šelja za budućnost samo su neka od pitanja na koje će u novoj emisiji serijala Zvezda TV odgovoriti Zvezdini biseri.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter