0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Tražimo dobitne parove iz Turske, Portugalije, Španije i Engleske

Objavljeno: 04.01.21 u 11:16

Ponuda je za danas veoma zanimljiva, a mi smo sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih kombinacija za vas.

17.00 Kasimpaša – Fenerbahče

Dva tima koja nisu u baš najboljem momentumu. Kasimpaša je u seriji od tri meča bez pobede i to ju je dovelo tik iznad zone ispadanja. U ovoj utakmici neće računati na Serbesta, Karu i Ženvijera, a Fenerbahče će biti još oslabljeniji. Neće igrati Cigerči, Lemos, Peroti, Samata i Valensija. Fener je u poslednje vreme dobija samo na svom stadionu, a možda je ovo prilika da slave trijumf i na strani.

Predlog: Ki 2 (2.10)

18.00 Santa Klara – Benfika

U pitanju je utakmica koja je u nedelju prekinuta zbog kiše u šestom minutu i biće nastavljena dan kasnije. Ne bi trebalo da je to ikako uticalo na igrače oba tima, a uloga favorita će apsolutno ostati na strani lisabonskog velikana, bez obzira što je na ovom gostovanju bez sedmorice fudbalera.

Predlog: 2-2&3+ (2.30)

21.00 Valensija – Kadiz

Nadamo se da niste zaboravili šta je Kadiz uradio ove godine. Jedina je ekipa koja je do sada pobedila i Real i Barselonu. Čak je Madriđane tukla na stadionu ‘Santjago Bernabeu’. Ekipa našeg Filipa Malbašića sada gostuje Valensiji, ali na ‘Mestalji’ ćemo prednost dati domaćim igračima, bez obzira što među njima neće biti Silesena, Gabrijela, Guedeša, Džejsona, Lata i srpskog veziste Uroša Račića.

Predlog: Ki 1 (2.20)

21.00 Sautempton – Liverpul

Sautempton je ove sezone stekao oreol tima koji igra veoma ofanzivne utakmice, ali je tu statistiku pokvario u poslednja četiri susreta na kojima je palo samo tri gola. Od toga je u dva vezana, protiv Fulama i Vest Hema, konačan rezultat bio 0:0. Liverpul je favorit na ‘Sent Merisu’, ali će se tim Jirgena Klopa dobrano pomučiti da dođe do celog plena.

Predlog: X2&3-5 (2.40)

UKUPNA KVOTA 25.50 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter