4
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

ĐURĐEVIĆ O MAŽIĆU: ‘Zvao nas je u svoju svlačionicu i upozorio pred derbi!’

Objavljeno: 04.01.21 u 13:22

Priča iz koje se može zaključiti zašto je Mažić bio drugačiji, zašto je bio najbolji!

U razgovoru za ‘Večernje novosti‘ srpski internacionalac Uroš Đurđević prisetio se svog boravka u Partizanu i jedne veoma upečatljive scene.

‘Mažić je pozvao Leonarda i mene u svoju svlačionicu pre susreta. Rekao nam je da pripazimo na ponašanje, ružne gestikulacije i slično, jer smo obojica imali kartone i pretila je suspenzija, koja bi značila izostanak sa duela sa Zvezdom. Tokom utakmice su mi u ušima odzvanjale Mažićeve reči!’ – rekao je srpski centarfor.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Nije navodio o kojoj se utakmici radilo, ali moglo se videti da je Mažić ostavio jedan veoma jak utisak na Uroša.

Milorad je godinama u nazad dokazivao da je jedan od najboljih sudija na planeti, a nesumnjivo najbolji u istoriji srpskog fudbala.

‘Bilo je teško, ali smo Leo i ja emocije uspeli u sebi da zadržimo. A Mažić je potvrdio da je veliki gospodin i čovek!’ – zaključio je Đurđević.

0
0

4 Komentara

  1. Ha 🙂 pa jel to radio i inace ili samo sa igracima partizana? Ha 🙂 mora da im je progledao kroz prste za neki zuti cim ih upozorava, sto svakako nije njegov posao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter